Activiteiten

Binnenschilderwerk

Per 1 januari 2000 zijn alle schilders verplicht om producten die vluchtige organische stoffen zoals oplosmiddelen bevatten, te vervangen door producten die onschadelijk of minder schadelijk zijn.
Die vervangingsplicht betekent dat bij schilder- en lakwerkzaamheden binnenshuis, inclusief de voorbewerking, uitsluitend oplosmiddelarme, watergedragen producten gebruikt mogen worden. Als bijkomend voordeel heeft u aanzienlijk minder stank in huis.
Wij werken veel met de producten van Copperant.


Buitenschilderwerk

!!!Let op!!!
Voor dit en volgend jaar zomer zit onze planning vol. 

Door de 3 jaar garantie die wij geven op het buitenschilderwerk bent u ervan verzekerd dat uw woning én beschermd is én er goed bijstaat. Stel het schilderwerk buiten nooit te lang uit…. voorkomen is beter dan genezen in geval van houtrot. Het is natuurlijk mogelijk om uw woning gedeeltelijk te schilderen, door bijvoorbeeld voor de winter al bouwdelen te beschermen tegen de weersinvloeden.


Laat uw huis door een vakman schilderen en profiteer van het lage Btw tarief!

Voor binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen, die ouder zijn dan 2 jaar, mogen wij u het lage Btw-tarief (van nu nog 6%) in rekening brengen.
Ook het aanbrengen van behang valt binnen deze regeling.

Dat is 15 procent voordeel want het reguliere Btw-tarief is 21%.


Kleine herstelwerkzaamheden zoals houtrot reparatie

Tijdens het opnemen van het schilderwerk worden vaak (vooral bij wat oudere woningen) beschadigingen ontdekt die (extra) aandacht verdienen. Het is van belang dat deze beschadigingen tijdig hersteld worden, dit om de levensduur van de ondergrond en het schilderwerk daarvan, te verlengen.
Wij werken veel met de producten van Repair-Care, zie ook www.repair-care.nllogoklein rc


Behang en wandafwerking

De keuze is enorm! Zowel in behang als in glasvliesweefsel. Vraag naar de stalenboeken voor inspiratie. Ook met kleuren (op de wanden) kunt u een sfeer in huis bereiken die bij u past.


Onderhoudscontracten

Precies weten wanneer, waarom en wat er aan uw huis gedaan wordt.
In de afgesproken periode wordt de conditie van het schilderwerk beoordeeld en worden de kleine beschadigingen aangepakt om zo grote schade te voorkomen.
Op die manier blijft het schilderwerk veel langer mooi, terwijl uw huis tegelijkertijd optimaal wordt beschermd.


Projectbegeleiding

Geen zin in geregel en veel tijd kwijt zijn met het inhuren van betrouwbare vakmensen die u uw verbouwing toevertrouwt?
Ook daarmee helpen wij u graag!
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een netwerk van bedrijven om ons heen verzameld die de kwaliteit leveren die u verwacht zonder extra moeite van uw kant.